„Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések.”
Greg Leroy

Fancsali László tréner, sales-tanácsadó

 

Munkáim során mindig is fókuszban volt az emberközpontúság. Operátorként, majd vezetőként dolgoztam egy telemarketinges cégnél, majd ezt követően a telekommunikációban szintén operátorként tevékenykedtem. Összességében több mint 10.000 emberrel beszéltem telefonon ezen idő alatt.Megtanultam hangból olvasni, és természetesen értékesíteni.

Majd a telefonos értékesítésből személyes lakossági értékesítés, majd kisvállalati és kkv-s értékesítés lett. Később saját céget alapítottam, ahol 25 alkalmazottal továbbra is az értékesítés terén értünk el sikereket. Azóta szerzek tapasztalatot a kiválasztás, oktatás, mentorálás, illetve különféle motivációs eszközök és rendszerek kialakítása terén.

Munkám mellet nagy hangsúlyt fektettem mindig is a sportra és a mozgásra. Hosszútávfutóként megtanultam, hogy a kitartás és az erős akarat meghozza a gyümölcsét. Talán ez is hozzásegített ahhoz, hogy két alkalommal is végigcsináltam az Ironman versenyt (3,9 km úszás 180 km bicikli, 42,195 km futás).  Ha azok vagyunk amit megeszünk, akkor azok vagyunk ahogyan és amit mozgunk.