„Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.”
Mahatma Gandhi

Gyimesi Áron tréner-tanácsadó

 

Műkedvelő vagyok és szakember. Műkedvelő, a legtisztább értelemben, tele építő, kreatív energiával, nyitottsággal, lazasággal, lelkesedéssel. Ugyanakkor profi a protokollok, a folyamatok és a rendszerek hatékonyság-orientált dimenzióiban.

Az üzleti tapasztalataimat a hazai informatikai nagyvállalatoknál szerzetem (Delta Services Kft., Albacomp Zrt., Synergon Nyrt., IQSOFT Zrt.). Tizenöt évig tapasztaltam, időnként alakítottam, a hazai méretben nagy, nemzetközi cégekkel üzletelő, kockázatos, nagy projektek elnyerésére és sikerre-vitelére vállalkozó szervezetek mindennapjait. Főleg üzletfejlesztéssel és értékesítéssel, valamint értékesítési csapat vezetésével foglalkoztam - B2B komplex értékesítéssel, nagyvállalati ügyfélkörben.

Később a rendszerek és folyamatok mellé, elkezdtem építeni a műkedvelésem ideális helyét. Változatos és színes a paletta: filmet készítünk, arculatot tervezünk, írunk, üzletet fejlesztünk, tervezünk, létrehozunk, tanácsot és mintát adunk, részt vállalunk, fejlesztünk, emberekkel foglalkozunk, projektet irányítunk, szoftvert fejlesztünk, szervezetet építünk, egyedi hangulatú tréningeket tartunk. Örömmel adom át a tapasztalataimat.