„Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések.”
Greg Leroy

Taba Orsolya vezető tréner, tanácsadó

 

A Miskolci Egyetemen, filozófia szakon végeztem. Diplomám megszerzése után a személyzeti tanácsadásban helyezkedtem el, mint fejvadász. Akkor még úgy gondoltam, magam is a pályaelhagyók népes táborához csatlakoztam.  Azután megismerkedtem a tréning műfajával, mint a felnőttképzés speciális területével. Hosszú időbe telt, míg végül készségfejlesztő trénerként kezdtem dolgozni, és több év után jöttem rá, hogy amit csinálok, az nagyon hasonlít azoknak a filozófusoknak a tevékenységére, akikről a diplomamunkámat is írtam. Szofista lett belőlem. Járom az országot városról városra, és meggyőző kommunikációra tanítom az embereket, hatékony működési stratégia kidolgozásához nyújtok segítséget szervezeteknek, vállalatoknak.


Tréneri ismereteim bővítése során találkoztam a Success Insights rendszerrel, és kezdtem el dolgozni a módszertannal, majd 2007-ben végeztem el a Psidium Onlinetesztek Kft. DISC viselkedési stílus és attitűd tanácsadó képzését.

A DISC rendszeren alapuló képzési programok, egyéni tanácsadások és szervezetfejlesztések sikere, a résztvevők pozitív visszajelzései arra sarkallnak, hogy a módszertant minél szélesebb körben ismertessem meg, és a gyakorlatban alkalmazható eszközt adjak a résztvevők kezébe.

Hiszem – Gandhi után szabadon -, hogy az örömtelenül végzett munka senkinek nem válik javára. Munkám során ezért egyfelől arra törekszem, hogy a változásra, fejlődésre nyitott, a munkájukban és magánéletükben egyaránt örömet lelő emberek hagyják el a tréningtermet, másfelől, hogy olyan rendszerek kialakításában vállaljak részt, amelyek a vállalat minden tagjának megelégedését és a továbbfejlődést segítik elő.