„Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.”
Mahatma Gandhi

Taba Orsolya vezető tréner, tanácsadó

 

A Miskolci Egyetemen, filozófia szakon végeztem. Diplomám megszerzése után a személyzeti tanácsadásban helyezkedtem el, mint fejvadász. Akkor még úgy gondoltam, magam is a pályaelhagyók népes táborához csatlakoztam.  Azután megismerkedtem a tréning műfajával, mint a felnőttképzés speciális területével. Hosszú időbe telt, míg végül készségfejlesztő trénerként kezdtem dolgozni, és több év után jöttem rá, hogy amit csinálok, az nagyon hasonlít azoknak a filozófusoknak a tevékenységére, akikről a diplomamunkámat is írtam. Szofista lett belőlem. Járom az országot városról városra, és meggyőző kommunikációra tanítom az embereket, hatékony működési stratégia kidolgozásához nyújtok segítséget szervezeteknek, vállalatoknak.

Bővebben...
 

Rédei-Ács Klára tréner, mediátor

 

13 éve foglalkozom hivatásszerűen mindennapjaimban a „közös nevező” és a hatékony megoldások megtalálásával.
Tanulmányaimat a külkereskedelemben kezdtem, majd közgazdász lettem. Mindeközben egy nemzetközi piacvezető építőipari cégnél, kockázatkezelő vezetőként rengeteget tárgyaltam. Mindig fontos volt számomra, hogy mindkét fél érdekeit szem előtt tartva megtaláljuk, a közösen vállalható szerződéses és fizetési feltételeket, jogi és pénzügyi biztosítékokat. Az elmúlt öt évben két, nemzetközi multinacionális vállalat ügyfélkapcsolati és kockázatkezelési vezetőjeként tevékenykedtem, utóbbinál 11 ország kereskedelmi és disztribúciós partnereinek magas szintű kiszolgálásáért, valamint az ehhez szükséges ügyfélszolgálati, logisztikai és pénzügyi folyamatok fejlesztésért feleltem.
Bővebben...
 

Csepregi Ottó, ICF ACC Business Coach

Hitvallásom: Tudás–Gyakorlat–Értékteremtés. Business Coach-ként célom, hogy a gyakorlati tudást és vezetői tapasztalataimat felhasználva értéket teremtsek a coaching folyamatban résztvevők számára. Fő tevékenységek: cégvezetők támogatása, vezetők fejlesztése, elakadások feloldása, business coaching.

Bővebben...
 

Sütő Magdolna

pszichológus, tréner

 

 

Gyimesi Áron tréner-tanácsadó

 

Műkedvelő vagyok és szakember. Műkedvelő, a legtisztább értelemben, tele építő, kreatív energiával, nyitottsággal, lazasággal, lelkesedéssel. Ugyanakkor profi a protokollok, a folyamatok és a rendszerek hatékonyság-orientált dimenzióiban.

Bővebben...
 

Fancsali László tréner, sales-tanácsadó

 

Munkáim során mindig is fókuszban volt az emberközpontúság. Operátorként, majd vezetőként dolgoztam egy telemarketinges cégnél, majd ezt követően a telekommunikációban szintén operátorként tevékenykedtem. Összességében több mint 10.000 emberrel beszéltem telefonon ezen idő alatt.Megtanultam hangból olvasni, és természetesen értékesíteni.

Bővebben...
 

Taba Fanni

Sales manager