„Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.”
Mahatma Gandhi

Aktuális
 E-mail

 

Kéznél lévő boldogság

Gyakorlati útmutató érzelmi egyensúlyunk megőrzéséhez, visszaállításához

 

Online tréning

 

A napjainkat érintő, mindannyiunkra terhet rakó helyzetben fontos, hogy rendelkezzünk olyan eszközökkel, amelyek segítségével fenntartható, visszaállítható lelki és érzelmi egyensúlyunk.


Szerencsére az internetre egyre több olyan tartalom kerül fel, amelyek ebben a témakörben nyújtanak segítséget. Online tréningünk azoknak szól, akik számára pusztán olvasni a jó gyakorlatokat kevésnek bizonyul, akik aktív támogatásra tartanak igényt.

3x3 óra online, élő tréning sok-sok gyakorlattal.

Bővebben...
 
 E-mail

 

DISC – A bennünk rejlő sokszínűség

Módszer, amely zöldre váltja a lámpát a másokhoz vezető úton

 

Online Alapképzés

Előfordul Önnel, hogy nem ért szót másokkal? Esetleg minden igyekezete ellenére konfliktushelyzetbe keveredik? Érezte már úgy, hogy csak bizonyos típusú emberekkel képes közös nevezőre jutni?

Mindannyiunknak okoz nehézséget a jelenlegi vírusos helyzet, mindannyiunk életét befolyásolja, változtatni kényszerülünk sok mindenben. Mivel érzelmileg is nagyobb terhelésnek vagyunk kitéve, e fenti kérdésekre nagyobb valószínűséggel válaszolunk igen-nel. Nem áll módunkban megválogatni kollégáink, felettesünk, ügyfeleink személyiségét, de ha felismerjük jellemvonásaikat, viselkedésüket, tisztában vagyunk azzal, milyen módon reagálnak megnövekedett stressz hatására - és mindezt magunkkal kapcsolatban is felismerjük, lehetőségünk nyílik arra, hogy saját kommunikációs viselkedésünket másokéhoz igazítsuk, ezáltal növeljük a közös munka eredményességét és saját sikereinket., és csökkentsük a ránk nehezedő kapcsolati terheket.

Ugyanezek az  eszközök az otthoni együttlétben is jó szolgálatot tehetnek napjainkban.


Ismerje meg 3x3 órás online képzés keretében hogyan hat az Ön viselkedése másokra és sajátítson el egy egyszerű módszert kommunikációs nehézségei leküzdéséhez!

Bővebben...